ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

آغاز پذیره نویسی صندوق ETF دولتی شهریورماه +جزئیات و فیلم

آخرین اخبار پذیره نویسی دومین صندوق ETF دولتی را در خبر زیر دنبال کنید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 10
کد خبر: ۵۴۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پذیره نویسی دومین صندوق ETF دولتی اوایل شهریورماه آغاز می شود.  زمان نهایی برای پذیره‌نویسی دومین صندوق ETF دولتی اوایل ماه آینده اعلام شده است و سقف خرید سهام برای هر نفر 5 میلیون تومان عنوان شده است.

 

علیرضا صالح، دومین صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله با نام صنایع پالایش نفت را متشکل از شرکت‌های پالایش نفت تبریز، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت تهران دانست و افزود: ۱۵ درصد از سهام چهار پالایشگاه تبریز، بندرعباس، اصفهان و تهران از طریق این صندوق عرضه می‌شود.

 

آغاز پذیره نویسی صندوق ETF دولتی شهریورماه +جزئیات و فیلم

 


پیش از این قرار بود دو شرکت پالایش نفت تبریز و پالایش نفت بندرعباس که در ابتدا در قالب صندوق‌های دولتی قرار داشتند، از این صندوق‌ها خارج شده و به صورت بلوکی عرضه شوند. اما رئیس سازمان خصوصی سازی با اشاره به عدم فروش سهام بلوکی شرکت پالایش نفت تبریز در عرضه مورخ ۳۰ تیرماه سال جاری و همچنین انقضای اعتبار قیمت عرضه بلوکی سهام شرکت پالایش نفت بندرعباس به دلیل برگزاری مجمع عمومی سالیانه، از عرضه سهام این دو شرکت به همراه سهام باقی‌مانده دولت در شرکت پالایش نفت تهران و شرکت پالایش نفت اصفهان از طریق این صندوق خبر داد.

در مورد رقم دارا دوم نیز معاون امور بیمه و بانک وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: سقف خرید در این صندوق‌ها پنج میلیون تومان خواهد بود.

 

چه کسانی می توانند 2 ETF را بخرند؟

 

عباس معمارنژاد، تاکید کرد: این صندوق از سوی دولت عرضه شده و ثبت نام در این صندوق نیز مانند صندوق دارا یکم، برای همه افراد که دارای کد ملی هستند، آزاد است و خریداران به مدت دو هفته پس از ابلاغ زمان دقیق پذیره‌نویسی، برای خرید آن زمان دارند.

 

براساس این گزارش اولین صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله با عنوان دارا یکم اردیبهشت امسال عرضه شده بود که برخلاف پیش‌بینی‌ها تنها نزدیک به ۳٫۵ میلیون سهامدار مواجه شد. اما با توجه به بازدهی بیش از صد درصدی این صندوق در دوماه گذشته به نظر می‌رسد استقبال از صندوق دارا دوم بیشتر باشد. البته این پایان عرضه صندوق‌های پذیره نویسی دولتی نیست و صندوق دارا سوم و دارا چهارم نیز با حضور شرکت‌های بزرگ بازار سرمایه در آینده‌ای نزدیک پذیره‌نویسی خواهند شد.

 

سومین صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله


بنابر اعلام رئیس سازمان خصوصی سازی، سومین صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله، خودروسازی و صنایع است و متشکل از شرکت‌های ایران خودرو، سایپا، ملی صنایع مس ایران و فولاد، خواهد بود. این صندوق از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل و مقدمات ثبت سفارش سومین صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس، فراهم خواهد شد.

 

آغاز پذیره نویسی صندوق ETF دولتی شهریورماه

 

ارسال نظر